• Датотека
  • Избриши се(Ctrl+E)
  • Сочувај во Мои Дизајни(Ctrl+S)
 • Дизајни

   Мои Дизајни

   • Сите категории
   • Category #1
   • Нова категорија
   • + Нов Дизајн
 • Сподели

   Сподели го твојот дизајн Назад на споделување

  • Креирај линк за споделување на твојот тековен дизајн

   Вашиот линк ќе биде успешно креиран

   Сподели на:

 • Shop
 • Врати
 • Повторно
 • Дизајн
 • Производи
 • Шаблони
 • Додатоци
 • Слики
 • Текст
 • Форми
 • Слоеви
  Повеќе
Кликни или повлечи слики тука

  Кликни или повлечи за додавање на текст

   • Започни со дизајнирање и со додавање на објекти од лева страна
   • Сите избрани објекти се групирани | Одгрупирај?
   • Групирај објекти Групирај ја позиција на избрани објекти
    • Пополни опции

     Зачувај ја оваа боја

    • Креирај QR код
    • Опции
     • Автоматски усогласи ја позицијата на
      активниот објект со другите објекти
     • Вклучи: Задржи ги тековните објекти и додај ги во шаблонот
      Исклучи: Избриши ги сите објекти пред создавање на шаблон
     • Замени ја селектираната слика , наместо да креирате нова
    • Замени ја сликата
    • Исечи
    • Маска
     • Избери слој на маска

    • Избриши позадина
     • Избриши позадина

     • Deep:

     • Режим:

    • Филтри
     • Филтри

      • Original
      • B&W
      • Satya
      • Doris
      • Sanna
      • Vintage
      • Gordon
      • Carl
      • Shaan
      • Tonny
      • Peter
      • Greg
      • Josh
      • Karen
      • Melissa
      • Salomon
      • Sophia
      • Adrian
      • Roxy
      • Singe
      • Borg
      • Ventura
      • Andy
      • Vivid
      • Purple
      • Thresh
      • Aqua
      • Edge wood
      • Aladin
      • Amber
      • Anne
      • Doug
      • Earl
      • Kevin
      • Polak
      • Stan

     • Осветленост:

     • Сатурација:

     • Контраст:

    • Исчисти филтри
    • Кликни и повлечи го глувчето за да почнете да цртате. Ctrl+Z = undo, Ctrl+Shift+Z = redo
    • QR код текст
    • Пополнете опции
     • Пополнете опции

      Зачувај ја оваа боја

      • Транспарент:

      • Ширина:

      • Боја:

     • Одгрупирај позиција
     • Уреди слоеви
     • Позиција
      • Позиција на објект

       Заклучи позиција на објект:

      • Центар вертикално
      • Горе лево
      • Горе центар
      • Горе десно
      • Ценар хоризонтално
      • средина лево
      • средина центар
      • средина десно
      • Притисни стрелка налево, стрелка нагоре, стрелка надеслно и стрелка надолу за движење на 1px.
       Истовремено претиснете SHIFT за да преместите за 10px
      • Долу лево
      • Долу центар
      • Долу десно
     • Трансформации
      • Ротирај:

      • Кон X:

      • Кон Y:

      • Преврти кон X:
       Преврти кон Y:

       Направи трансформација со претискање на SHIFT+⤡

     • Font family
     • Уреди текст
      • Уреди текст

      • Големина на фонт:

      • Растојание на букви

      • Висина на линија

     • Ефекти на текст
      • Ефекти на текст

      • Радиус

      • Растојание

      • Кривина

      • Висина

      • Неутрализирање

      • Тридент

     • Порамнување на текст
     • Големи букви / Мали букви
     • Здебелување на текст
     • Искосување на текст
     • Подвлекување на текст

     ИЗБЕРИ ПРОИЗВОД ЗА ДА ПОЧНЕШ СО ДИЗАЈНИРАЊЕ

     Скролај да зумираш