• *ПРОДУКТ:

  *ДИМЕНЗИЈА:

  *ТИП НА ХАРТИЈА:

  *ТЕЖИНА НА ХАРТИЈА:

  *ПЛАСТИФИКАЦИЈА 1/0 ЕДНОСТРАНА:

  *ПЕЧАТЕЊЕ:

  *БОИ:

  *ПЛАТНЕНИ ВРВКИ:

  *ТИРАЖ:

  Reset options
  ПИШЕТЕ БОЈА НА ВРВКА ДОКОЛКУ ЈА НЕМА ВО ЛИСТАТА

Хартиени кеси

11,190.00ден54,290.00ден

Понуда за Хартиени кеси

Можеби и ова ќе ви се допадне...…