Меморандуми 80 грамски

Mеморандумот е составен дел од корпоративниот идентитет на компанијата. Станува збор за хартија во формат А4 и тежина од 80 гр, на која можете да ги најдете основните информации за вашата компанија (лого и име на компанија, седиште на компанијата, тековна сметка, даночен матичен број, број за социјално осигурување, телефонски број за контакт, веб-страница итн.). Едно од правилата на деловната комуникација е секоја компанија да има оригинален меморандум.    

Меморандуми 80 грамски

2,340.00ден9,450.00ден

Понуда за Меморандуми

Click or drag a file to this area to upload.

НАПОМЕНА:

Со пополнување на следните две полиња (корисничко име и лозинка), автоматски се регистрирате на оваа веб страна.

Можеби и ова ќе ви се допадне...…