Меморандуми со прег

Покрај класичното печатење овој меморандум  содржи  и лого кое се изработува со специјален отисок. Меморандумот е составен дел од корпоративниот идентитет на компанијата. Станува збор за 120 грамска хартија во формат А4, на која можете да ги најдете основните информации за вашата компанија (лого и име на компанија, седиште на компанијата, тековна сметка, даночен матичен број, број за социјално осигурување, телефонски број за контакт, веб-страница итн.). Едно од правилата на деловната комуникација е секоја компанија да има оригинален меморандум. 

5/5

Меморандуми 120 грамски Акварело со прег

10,500.00ден15,250.00ден

Понуда за Меморандуми

Click or drag a file to this area to upload.

НАПОМЕНА:

Со пополнување на следните две полиња (корисничко име и лозинка), автоматски се регистрирате на оваа веб страна.

Можеби и ова ќе ви се допадне...…