Меморандуми со Златна фолија

Покрај логото и визит-картaта, меморандумот е составен дел од корпоративниот идентитет на компанијата. Станува збор за хартија во формат А4, на која можете да ги најдете основните информации за вашата компанија (лого и име на компанија, седиште на компанијата, тековна сметка, даночен матичен број, број за социјално осигурување, телефонски број за контакт, веб-страница итн.). Едно од правилата на деловната комуникација е секоја компанија да има оригинален меморандум. Овој вид на меморандум покрај квлитетната 120 грамска акварело хартија се изработува и со златна фолија како ексклузивитет.

5/5

Меморандуми 120 грамски Акварело со Златна, Сребрена или Холограмска фолија

11,400.00ден17,900.00ден

Понуда за Меморандуми

Click or drag a file to this area to upload.

НАПОМЕНА:

Со пополнување на следните две полиња (корисничко име и лозинка), автоматски се регистрирате на оваа веб страна.

Можеби и ова ќе ви се допадне...…