Хартиени кеси

  Опис
  Детали за дизајн
  Време на испорака
  Опис

  Детали:

  • Висока офсет технологија

   Детали:

   • Висока офсет технологија
   • Премиум квалитет
   • Брза изработка
  • Премиум квалитет
  • Брза изработка
  Детали за дизајн
  • Резолуција на најмалку 300 dpi за оригинална големина на слика
  • Вклучете обрез од 2 мм, важните информации треба да бидат најмалку 4 мм навнатре од работ на конечниот формат
  • Фонтови мора да бидат целосно претворени во кривини.
  • Во боја CMYK
  • Сите црни објекти да бидат 100% во црна боја, за да се избегнат проблеми при печатење
  • Не проверуваме правописни и типографски грешки
  • Безбедната зона ќе биде отпечатена.
  Време на испорака

  Се применуваат производствените времиња - освен ако не е поинаку назначено по приемот на вашата целосна нарачка (вклучувајќи податоци за печатење и плаќање) во работни денови пред 22 часот.

  Хартиени кеси можат да бидат готови за 8 работни дена за количина од 1000 кеси

  Времето на испорака зависи од времето на производство и изработка. Работни денови се од понеделник до петок.   • ден
   • ден
   • ден
   • 9528 ден

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “Хартиени кеси”

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Производи кои ќе ти се допаднат…