Флаери за на врата

  Опис
  Инструкции за дизајн
  Детали за дизајн
  Време на испорака
  Опис
  • Еднострано печатење во боја (4/0)
  • Голем избор на хартија на располагање
  • Сјајна хартија за хартија со 250г
  • 300г хартија за печатење мат
  • 400г хартија за печатење мат
  • 250г офсет хартија
  Инструкции за дизајн

  Формат: (вклучен 2.0 mm обрез): 10,2x20,9 цм

  Финална големина (затворена): 9,8x20,5 цм

  Формат: (вклучувајќи 2,0 мм обрез): 10,2x25,6 цм

  Финална големина (затворена): 9,8х25,2 цм

   

  Детали за дизајн
  • Резолуција на најмалку 300 dpi за оригинална големина на слика
  • Вклучете обрез од 2 мм, важните информации треба да бидат најмалку 4 мм навнатре од работ на конечниот формат
  • Фонтови мора да бидат целосно претворени во кривини.
  • Во боја CMYK
  • Не проверуваме правописни и типографски грешки
  • Безбедната зона ќе биде отпечатена.
  Време на испорака

  Се применуваат производствените времиња - освен ако не е поинаку назначено по приемот на вашата целосна нарачка (вклучувајќи податоци за печатење и плаќање) во работни денови пред 22 часот.

  Флаери за на врата 5-7 работни дена

  Времето на испорака зависи од времето на производство и изработка. Работни денови се од понеделник до петок.   • ден
   • ден
   • ден
   • 1170 ден
   • 1710 ден
   • 1170 ден
   • 1730 ден
   • 1170 ден
   • 1730 ден
   • 1170 ден
   • 1730 ден

   Со пополнување на следните две полиња (корисничко име и лозинка), автоматски се регистрирате на оваа веб страна.

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “Флаери за на врата”

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Производи кои ќе ти се допаднат…