Флаери

  Category:

  Опис
  Инструкции за дизајн
  Детали за дизајн
  Време на испорака
  Опис
  • Двострано печатење во боја (4/4)
  • Голем избор на различни видови хартија
  • Брилијантна репродукција на бои и висок квалитет на печатење преку процесот Стандарден офсет
  • Материјал со 170 г мат / сјајна хартија
  • Завршувањето на боја на база на вода е вклучено за уште поголем впечаток
  • Нашата бела пластична фолија е отпорна на 200μm отпечатена со UV-сушени мастила, што го прави отпорен на вода и масло. Затоа, ова е неопходен рекламен медиум за "неуништливи" промоции.
  • Датотеките за печатење за предната и задната страна мора да бидат обезбедени од страна на клиентот
  Инструкции за дизајн

  Формат: (вклучен 2.0 мм обрез): 10.9x15.2 цм

  Финална големина: 10,5х14,8 цм

  Детали за дизајн
  • Резолуција на најмалку 300 dpi за оригинална големина на слика
  • Вклучете обрез од 2 мм, важните информации треба да бидат најмалку 4 мм навнатре од работ на конечниот формат
  • Фонтови мора да бидат целосно претворени во кривини.
  • Во боја CMYK
  • Не проверуваме правописни и типографски грешки
  • Безбедната зона ќе биде отпечатена.
  Време на испорака

  Се применуваат производствените времиња - освен ако не е поинаку назначено по приемот на вашата комплетна нарачка (вклучувајќи податоци за печатење и плаќање) во работни денови пред 22 часот.

  Хартија за печатење 90г  3-4 работни дена

  Хартија за печатење 135г 3-4 работни дена

  Хартија за печатење 170г 3-4 работни дена

  Хартија за печатење 250г 3-4 работни дена

  Хартија за печатење 300г 3-4 работни дена

  Хартија за печатење 350г 3-4 работни дена

  Хартија за печатење 400г 3-4 работни дена

  Офсет хартија 120г 3-4 работни дена

  Офсет хартија 150г 3-4 работни дена

  Офсет хартија 250г 4-5 работни дена

  Офсет хартија 300г 4-5 работни дена

  Офсет хартија 450г 4-5 работни дена

  Завршна обработка (ламинација / УВ лак) + 2 работни дена

  Заоблени агли + 1 работен ден

  Времето на испорака зависи од времето на производство и изработка. Работни дена се од понеделник до петок.   • ден
   • ден
   • ден
   • 580 ден
   • 580 ден
   • 580 ден
   • 580 ден
   • 580 ден
   • 580 ден
   • 580 ден
   • 580 ден
   • 580 ден
   • 580 ден
   • 580 ден
   • 580 ден
   • 580 ден
   • 580 ден
   • 580 ден
   • 580 ден
   • 580 ден
   • 580 ден
   • 580 ден
   • 580 ден
   • 580 ден
   • 580 ден
   • 580 ден
   • 580 ден
   • 580 ден
   • 580 ден
   • 580 ден
   • 580 ден
   • 580 ден
   • 580 ден
   • 580 ден
   • 580 ден
   • 580 ден
   • 580 ден
   • 580 ден
   • 580 ден
   • 580 ден
   • 580 ден
   • 580 ден
   • 580 ден

   Со пополнување на следните две полиња (корисничко име и лозинка), автоматски се регистрирате на оваа веб страна.

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “Флаери”

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Производи кои ќе ти се допаднат…