УСБ Картички

  Опис
  Време на испорака
  Опис

  Детали:

  • Висока офсет технологија
  • Премиум квалитет
  • Брза изработка
  Време на испорака

  Се применуваат производствените времиња - освен ако не е поинаку назначено по приемот на вашата комплетна нарачка (вклучувајќи податоци за печатење и плаќање) во работни денови пред 22 часот.

  УСБ картички за 5 работни дена за количина повеќе од  100x

  Времето на испорака зависи од времето на производство и изработка. Работни дена се од понеделник до петок.   • ден
   • 830 ден
   • 840 ден

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “УСБ Картички”

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Производи кои ќе ти се допаднат…