Сертификати

  Опис
  Инструкции за дизајн
  Детали за дизајн
  Време на испорака
  Опис
  • Еднострано печатење во боја (4/0)
  • Голем избор на хартија на располагање
  • 170г сјајна печатена хартија
  • 300г хартија за печатење мат
  • 250г офсет хартија
  Инструкции за дизајн

  Формат: (вклучен 2.0 мм обрез): 15,2x21,4 цм

  Финална големина: 14,8х21,0 цм

  Детали за дизајн
  • Резолуција на најмалку 300 dpi за оригинална големина на слика
  • Вклучете обрез од 2 мм, важните информации треба да бидат најмалку 4 мм навнатре од работ на конечниот формат
  • Фонтови мора да бидат целосно претворени во кривини.
  • Во боја CMYK
  • Ве молиме обрнете внимание на правецот на читање
  • Не проверуваме правописни и типографски грешки
  • Безбедната зона ќе биде отпечатена
  Време на испорака

  Се применуваат производствените времиња - освен ако не е поинаку назначено по приемот на вашата целосна нарачка (вклучувајќи податоци за печатење и плаќање) во работни денови пред 22 часот.

  Сертификати - 4-5 работни дена

  Времето на испорака зависи од времето на производство и изработка. Работни денови се од понеделник до петок.



   

  • Сертификати

  Description

  Со пополнување на следните две полиња (корисничко име и лозинка), автоматски се регистрирате на оваа веб страна.

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “Сертификати”

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Производи кои ќе ти се допаднат…