Поштенски картички

  Опис
  Инструкции за дизајн
  Детали за дизајн
  Време на испорака
  Опис
  • Двострано печатење во боја (4/4)
  • Голем избор на хартијана располагање
  • Материјал за печатење од 300г: мат боја
  • 400г уметничка хартија за печатење
  • 280г хромосулфатна табла
  • 250г офсет хартија
  Инструкции за дизајн

  Формат: (вклучен 2.0 мм обрез): 10.9x15.2 цм

  Финална големина: 10,5х14,8 цм

  Детали за дизајн
  • Резолуција на најмалку 300 dpi за оригинална големина на слика
  • Вклучете обрез од 2 мм, важните информации треба да бидат најмалку 4 мм навнатре од работ на конечниот формат
  • Фонтови мора да бидат целосно претворени во кривини.
  • Во боја CMYK
  • Не проверуваме правописни и типографски грешки
  • Безбедната зона ќе биде отпечатена.
  Време на испорака

  Се применуваат производствените времиња - освен ако не е поинаку назначено по приемот на вашата целосна нарачка (вклучувајќи податоци за печатење и плаќање) во работни денови пред 22 часот.

  280г хромокартон 4-5 работни дена
  300г уметничка хартија за печатење 3-4 работни дена
  400г уметничка хартија за печатење 3-4 работни дена
  250г офсетна хартија 4-5 работни дена
  Завршна обработка (ламинација / УВ лак) + 2 работни дена
  Заоблени агли + 1 работен ден

  Времето на испорака зависи од времето на производство и изработка. Работни денови се од понеделник до петок.   • ден
   • ден
   • ден
   • ден
   • 580 ден
   • 580 ден
   • 580 ден
   • 580 ден
   • 580 ден
   • 580 ден
   • 580 ден
   • 580 ден
   • 580 ден
   • 580 ден
   • 580 ден
   • 580 ден
   • 580 ден
   • 580 ден
   • 580 ден
   • 580 ден
   • 580 ден
   • 580 ден
   • 580 ден
   • 580 ден

   Со пополнување на следните две полиња (корисничко име и лозинка), автоматски се регистрирате на оваа веб страна.

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “Поштенски картички”

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Производи кои ќе ти се допаднат…