Подметачи за чаши

  Опис
  Инструкции за дизајн
  Детали за дизајн
  Време на испорака
  Опис
  • Двострано печатење во боја (4/4)
  • Класичниот рекламен медиум во бизнисот за угостителство, произведен со високо офсетно печатење.
  • Подлогата за печатење е составена од светла бела хартија со дебелина од 1,4 мм.
  • Украсен и спакуван во единици од 100
  • Радиусот на аголот е 12 мм
  • Датотеките за печатење за предната и задната страна мора да бидат обезбедени од страна на клиентот

   

  Инструкции за дизајн

  Формат: (вклучен 2.0 мм обрез): 10.7x10.7 цм

  Финална големина: 10,3х10,3 цм

  Детали за дизајн
  • Резолуција на најмалку 300 dpi за оригинална големина на слика.
  • Вклучете обрез од 2 мм, важните информации треба да бидат најмалку 4 мм навнатре од работ на конечниот формат
  • Фонтови мора да бидат целосно претворени во кривини.
  • Во боја CMYK
  • Сите црни елементи мора да бидат креирани во 100% црна боја, за да се избегнат несогласувањата во регистрацијата во резултатот за печатење
  • Не проверуваме правописни и типографски грешки
  • Безбедната зона ќе биде отпечатена
  Време на испорака

  Се применуваат производствените времиња - освен ако не е поинаку назначено по приемот на вашата целосна нарачка (вклучувајќи податоци за печатење и плаќање) во работни денови пред 22 часот.

  Подметнувачи 10-12 работни дена

  Времето на испорака зависи од времето на производство и изработка.Рработни дена се од понеделник до петок.   • ден
   • ден
   • ден
   • 10500 ден
   • 10500 ден
   • 5300 ден
   • 10500 ден

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “Подметачи за чаши”

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Производи кои ќе ти се допаднат…