Коверти

  Category:

  Опис
  Инструкции за дизајн
  Детали за дизајн
  Време на испорака
  Опис
  • Двострано печатење во боја (4/4)
  • Внатрешна боја - сива
  • Едноставно дизајнирајте го вашиот плик со помош на нашите шаблони за детали.
  • Изберете дали сакате коверти без прозорец, со лев прозорец или со десен прозорец.
  Инструкции за дизајн

   

   

  Без прозорец
  Формат: (вклучен 2.0 мм обрез): 24,0x25,2 цм

  Финална големина: 11,0х22,0 цм

  Површина за печатење: 24,0х25,2 цм

   

  Со прозорец лево
  Формат: (вклучен 2.0 mm обрез): 24,0x25,2 цм

  Финална големина: 11,0х22,0 цм

  Површина за печатење: 24,0х25,2 цм

   

  Со прозорец право
  Формат: (вклучен 2.0 mm обрез): 24,0x25,2 цм

  Финална големина: 11,0х22,0 цм

  Површина за печатење: 24,0х25,2 цм

   

  Детали за дизајн
  • Резолуција на најмалку 300 dpi за оригинална големина на слика
  • Вклучете обрез од 2 мм, важните информации треба да бидат најмалку 4 мм навнатре од работ на конечниот формат
  • Фонтови мора да бидат целосно претворени во кривини.
  • Во боја CMYK
  • Не проверуваме правописни и типографски грешки
  • Безбедната зона ќе биде отпечатена.
  Време на испорака

  Се применуваат производствените времиња - освен ако не е поинаку назначено по приемот на вашата целосна нарачка (вклучувајќи податоци за печатење и плаќање) во работни денови пред 22 часот.

  Коверти - 4-5 работни дена

  Времето на испорака зависи од времето на производство и испорака. Работни денови се од понеделник до петок.   • ден
   • ден
   • 940 ден
   • 1120 ден
   • 2840 ден

   Со пополнување на следните две полиња (корисничко име и лозинка), автоматски се регистрирате на оваа веб страна.

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “Коверти”

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Производи кои ќе ти се допаднат…