Визит карти

  Опис
  Инструкции за дизајн
  Детали за дизајн
  Време на испорака
  Опис
  • (4/0)- Еднострано печатење во боја
  • (4/1)- Двострано печатење во боја, 4 бои од една страна, 1 боја (црна) од друга страна
  • (4/4)- Двострано печатење во боја (4/4)
  • Мат пластификат- Двострано пластифицирање (остава впечаток на елегантност и нежен допир на рака)
  • Сјај пластификат(остава впечаток на висок сјај)
  • 250г кунздрук(хартија со премаз за печатење, нормална дебелина)
  • 250г бристол(хартија со премаз за печатење само од една страна, нормална дебелина)
  • 350г кунздрук(хартија со премаз за печатење, квалитетна стандардна дебелина на визиткарта
  • 280г FABRIANO(хартија со структура, нормална дебелина)
  • 560г FABRIANO(хартија со структура) – картичка со структура, крута картичка
  • 700гкунздрук (хартија со премаз за печатење) – крута картичка, остава впечаток на сериозност
  • 800гкунздрук (хартија со премаз за печатење) – крута картичка, остава впечаток на сериозност
  • УВ Лак– Специјален лак кој се нанесува на одбрани површини, може да биде рамен или испакнат, висок сјај на површините, остава импресивен впечаток на продуктот
  • Златна фолија– Термална фолија која се нанесува на одредени места остава маркантен впечаток на продуктот
  • Сребрена фолија– Термална фолија која се нанесува на одредени места остава маркантен впечаток на продуктот
  • 3Д Ефект– Специјален ефект, Ви дава чувство на 3Д длабочина на продуктот
  • Штанц форма:Специјална форма на продуктот, ја истакнува вашата креативност
  Инструкции за дизајн

                                         

   

   

  • Димензија со вклучен обрез 8.6x5.4 цм
  • Финална големина на визит картата 8.4х5.2 цм
  Детали за дизајн
  • Резолуција од најмалку 300 dpi за оригинална големина на слика
  • Вклучете обрез од 2 мм, важните информации треба да бидат најмалку 4 мм од работ на конечниот формат
  • Фонтови мора да бидат целосно вградени или претворени во криви
  • во боја CMYK, FOGRA39 (ISO обложена v2) за обложена хартија, FOGRA47 (PSO без премаз ISO12647) за хартија
  • Максимална заситеност со боја 300%
  • Ние нема да провериме за правописни и/или типографски грешки
  • Ве молиме обрнете внимание на правецот на читање при креирањето на вашите дизајни за печатење
  • Ние нема да провериме за прилагодувања за излишен печат
  • Транспаренсите создадени со CorelDRAW мора да се намалат.
  • Коментарите ќе бидат избришани и нема да бидат отпечатени
  • Содржината во полето ќе биде отпечатена
  • Ве молиме видете ги инструкциите за дизајн при креирањето на вашите дизајни за печатење

   

  Време на испорака

  Се применуваат производствените времиња - освен ако не е поинаку назначено по приемот на вашата целосна нарачка (вклучувајќи податоци за печатење и плаќање) во работни денови пред 22 часот.

  • 250г Кунздрук 4/0 - 5-6 дена
  • 250г BRISTOL 4/1 (црна) + Сјај пластификат - 5-6 дена
  • 280 FABRIANO материјал со структура 4/0 - 5-6 дена
  • 280г материјал со структура 4/0 со ИСПАКНАТИ ЛОГОА - 10 дена
  • 350г Кунздрук 4/4 со Сјај ламинација - 5-6 дена
  • 350г Кунздрук 4/4 со Мат ламинација - 5-6 дена
  • 350г 4/0 со УВ лак од една страна (ИСПАКНАТ) - 10 дена
  • 350г 4/1 со Златна фолија од една страна - 12 дена
  • 350г 4/1 со Сребрена фолија од една страна - 12 дена
  • 350г Кунздрук 4/4 со 3Д Ефект – двострани - 12 дена
  • 350г 4/4 со мат ламинација штанц форма УВ Лак рамен - 12 дена
  • 350г 4/4 со мат лам. штанц форма со УВ Лак рамен со златна фолија - 12 дена
  • 350г 4/4 со УВ селективен лак (РАМЕН) -12 дена
  • 560 FABRIANO материјал со структура 4/0 -10 дена
  • 700г 4/4 со УВ селективен лак од двете страни (ИСПАКНАТ) - 12 дена
  • 700г 4/4 со УВ лак (ИСПАКНАТ) и заоблен раб - 12 дена
  • 700г Кунздрук 4/4 со мат лам. и штанц форма по ваша желба - 12 дена
  • 800г 4/4 со мат ламинација и штанц форма по ваша желба - 12 дена
  • 800г Кунздрук 4/4 со ЗЛАТНА ФОЛИЈА и ИСПАКНУВАЊЕ - 12 дена

  Времето на испорака важи за работни денови, од понеделник до петок.

   

  Со пополнување на следните две полиња (корисничко име и лозинка), автоматски се регистрирате на оваа веб страна.

  1.00ден

   • ден
   • ден
   Количина
   • 1090 ден

   • ден
   • ден
   • ден
   Количина
   • 1200 ден

   • ден
   • ден
   • ден
   Количина
   • 1490 ден

   • ден
   • ден
   Количина
   • 1690 ден

   • ден
   • ден
   • ден
   Количина
   • 2590 ден

   • ден
   • ден
   • ден
   Количина
   • 1800 ден

   • ден
   • ден
   • ден
   Количина
   • 1800 ден

   • ден
   • ден
   • ден
   Количина
   • 2290 ден

   • ден
   • ден
   • ден
   Количина
   • 2790 ден

   • ден
   • ден
   • ден
   Количина
   • 2790 ден

   • ден
   • ден
   • ден
   Количина
   • 3290 ден

   • ден
   • ден
   • ден
   Количина
   • 2690 ден

   • ден
   • ден
   • ден
   • ден
   Количина
   • 3390 ден

   • ден
   • ден
   • ден
   Количина
   • 2590 ден

   • ден
   • ден
   Количина
   • 2790 ден

   • ден
   • ден
   • ден
   • ден
   Количина
   • 3790 ден

   • ден
   • ден
   • ден
   Количина
   • 3390 ден

   • ден
   • ден
   • ден
   • ден
   Количина
   • 3590 ден

   • ден
   • ден
   • ден
   • ден
   Количина
   • 4090 ден

   • ден
   • ден
   • ден
   Количина
   • 4290 ден

   Со пополнување на следните две полиња (корисничко име и лозинка), автоматски се регистрирате на оваа веб страна.

  ДИЗАЈН СТУДИО

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “Визит карти”

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Производи кои ќе ти се допаднат…