Брошури

  Category:

  Опис
  Инструкции за дизајн
  Детали за дизајн
  Време на испорака
  Опис
  • Двострано печатење во боја (4/4)
  • Опционално, печатење во боја 1/1 или 5/5
  • Ветикална или хоринзотална ориентација
  Инструкции за дизајн

  Вертикално
  Формат: (вклучен 2.0 мм обрез): 10.9x15.2 цм

  Финална големина (отворен): 21,0х14,8 цм

  Финална големина (затворена): 10,5х14,8 цм

   

  Хоринзотално
  Формат: (вклучен 2.0 mm обрез): 15,2x10,9 цм

  Финална големина (отворен): 29,6х10,5 цм

  Финална големина (затворена): 14,8х10,5 цм

   

  Детали за дизајн
  • Резолуција на најмалку 300 dpi за оригинална големина на слика.
  • Вклучете обрез од 2 мм, важните информации треба да бидат најмалку 4 мм навнатре од работ на конечниот форм
  • Доколку вашите документи за печатење немаат обрез или содржат обрез во бело, ние го задржуваме правото да ги намалиме димензиите на брошурите
  • Фонтови мора да бидат целосно претворени во кривини.
  • Во боја CMYK
  • Не проверуваме правописни и типографски грешки
  • Безбедната зона ќе биде отпечатена.
  • Создајте посебни единечни страници во PDF документ
  Време на испорака

  Се применуваат производствените времиња - освен ако не е поинаку назначено по приемот на вашата целосна нарачка (вклучувајќи податоци за печатење и плаќање) во работни денови пред 22 часот.

  Брошури - 6 работни дена
  Завршна обработка (ламинација / УВ лак) + 2 работни дена

   

  Времето на испорака зависи од времето на производство и испорака. работни дена се од понеделник до петок.   • ден
   • ден
   • 650 ден
   • 650 ден
   • 900 ден
   • 910 ден
   • 1240 ден
   • 1250 ден
   • 1550 ден
   • 1550 ден
   • 1750 ден
   • 1750 ден

   Со пополнување на следните две полиња (корисничко име и лозинка), автоматски се регистрирате на оваа веб страна.

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “Брошури”

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Производи кои ќе ти се допаднат…