Бележници / Тефтери

  Опис
  Инструкции за дизајн
  Детали за дизајн
  Време на испорака
  Опис
  • Еднострано печатење во боја (4/0)
  • Корица: Сива лепенка 1.9мм обложена со 150г хартија пластифицирана, мат или сјај
  • Хартија за внатрешни страници: 90г офсетна, печат една боја од двете страни
  • Број на страници: 128 или 192
  • Поврзување со шиење и лепење
  Инструкции за дизајн

  128 страници
  Формат: 34,4x24,5 см

  Финална големина (отворен): 31,4x21,5 см

  Финална големина (затворен): 15,2x21,5 см

   

  192 страници
  Формат: 34,8x24,5 см

  Финална големина (отворен): 31.8x21.5 cm

  Финална големина (затворен): 15,2x21,5 см

   

  Детали за дизајн
  • Резолуција на најмалку 300 dpi за оригинална големина на слика.
  • Фонтови мора да бидат целосно претворени во кривини.
  • Боја CMYK.
  • Не проверуваме правописни и типографски грешки.
  • Ние нема да провериме за прилагодувања за overprint.
  • Коментарите ќе бидат избришани и не бидат отпечатени.
  • Безбедната зона за дизајн ќе биде отпечатена.
  • Ширината на грбот на корицата зависи од бројот на страници.
  Време на испорака

  Се применуваат производствените времиња - освен ако не е поинаку назначено по приемот на вашата целосна нарачка (вклучувајќи податоци за печатење и плаќање) во работни денови пред 22 часот

  Бележници: 12 работни дена

  Времето на испорака зависи од времето на производство и изработка. работни дена се од понеделник до петок.   • ден
   • ден
   • ден
   • ден
   • ден
   • 3480 ден
   • 3230 ден
   • 4470 ден
   • 4360 ден

   Со пополнување на следните две полиња (корисничко име и лозинка), автоматски се регистрирате на оваа веб страна.

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “Бележници / Тефтери”

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Производи кои ќе ти се допаднат…