Банери

  Category:

  Опис
  Инструкции за дизајн
  Детали за дизајн
  Време на испорака
  Опис
  • Еднострано печатење во боја (4/0)
  • Различни материјали на располагање
  • 500г ПВЦ мат
  • 260г полиестерска ткаенина (класа B1 од тешка и антистатичка / противпожарна заштита)
  • Тежина: приближно 5,0 кг.
  Инструкции за дизајн

  Формат: (вклучен 10,0 мм обрез): 87,0x217,0 цм

  Скратена големина: 85,0x215,0 цм

  Видлива површина: 85,0x200,0 цм

  Површина за печатење: 85,0x215,0 цм

  Детали за дизајн
  • Резолуција најмалку 300 dpi за оригинална големина на сликата
  • Фонтови мора да бидат целосно претворени во кривини.
  • Боја CMYK
  • Не проверуваме правописни и типографски грешки
  • Безбедната зона ќе биде отпечатена
  Време на испорака

  Се применуваат производствените времиња - освен ако не е поинаку назначено по приемот на вашата целосна нарачка (вклучувајќи податоци за печатење и плаќање) во работни денови пред 22 часот

  Банери (само за печатење) / рол банери (вклучувајќи печатење) 4-5 работни дена

  Времето на испорака зависи од времето на производство и изработка. Работни денови се од понеделник до петок.   • ден
   • 3500 ден
   • 3100 ден

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “Банери”

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Производи кои ќе ти се допаднат…