1 Опишете ја вашата идеја за дизајн

Click or drag a file to this area to upload.
Прикачете Ваша слика како пример

2. Одберете го Вашиот стил ?

Click or drag a file to this area to upload.
Сакате да испрaтите слики со стилови што ги сакате?
Click or drag a file to this area to upload.
Прикачете боја доколку овде не сте ја пронашле

3. Внесете Ваши податоци за дизајн

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.
Прикачете сликаи

4. Поднесете го вашето барање за дизајн и завршете ја вашата нарачка