1 Опишете ја вашата идеја за дизајн

Click or drag a file to this area to upload.
Прикачете Ваша слика како пример

2 Одберете го Вашиот стил ?

Click or drag a file to this area to upload.
Сакате да испрaтите слики со стилови што ги сакате?
Click or drag a file to this area to upload.
Прикачете боја доколку овде не сте ја пронашле

Внесете Ваши податоци за визит картата Предна страна

Click or drag a file to this area to upload.
Прикачете лого за предна страна
Click or drag a file to this area to upload.
Прикачете слика за предна страна доколку имате

Задна страна

Click or drag a file to this area to upload.
Прикачете лого за задна страна
Click or drag a file to this area to upload.
Прикачете слика за задна страна доколку имате

3 Поднесете го вашето барање за дизајн и завршете ја вашата нарачка