Папки

  Category:

  Опис
  Инструкции за дизајн
  Детали за дизајн
  Време на испорака
  Опис
  • Еднострано печатење во боја (4/0)
  • Достапно е и печатење во боја со 5/0
  • Простор за бизнис картичка
  • 300г или 400г хартија за печатење
  • Доработка мат или сјај ламинирање (Ве молиме имајте предвид дека ламинацијата не дозволува пишување по површината)
  Инструкции за дизајн

   

   

   

  Портрет

  Формат: 51,3x39,4 см

  Финална големина (затворена): 21,5х31,0 см

   

  Портрет

  Формат: 52,5x40,0 см

  Финална големина (затворена): 21,5х31,0 см

  Капацитет: 6,0 мм

  Детали за дизајн
  • Резолуција треба да биде најмалку 300 dpi за оригинална големина на слика
  • Вклучете обрез од 2 мм, важните информации треба да бидат најмалку 4 мм навнатре од работ на конечниот формат
  • Фонтовите мора да бидат целосно претворени во кривини
  • Во боја CMYK
  • Не проверуваме правописни и типографски грешки
  • Безбедната зона ќе биде отпечатена.
  • Упатства за парцијален лак
   • Лакот е достапен само како сјајна завршница
   • Целосен тон "лак" е апсолутно неопходен
   • Сите објекти на полн тон "лак" мора да бидат 100%, како и поставени на повеќе печатење
   • Линиите треба да бидат широки најмалку 1.06 mm
   • Големина на фонт мин. 14 pt. - најтенката линија треба да има ширина од најмалку 1 мм
   • Празен простор меѓу објектите 1.06 мм
   • Минално растојание од 3 мм помеѓу лактот и финалната големина на производот, како и сите линии за печат

  Боите може да се појават различни поради лакот

  Време на испорака

  Се применуваат производствените времиња - освен ако не е поинаку назначено по приемот на вашата целосна нарачка (вклучувајќи податоци за печатење и плаќање) во работни денови пред 22 часот.

  Папка - 5-7 работни дена
  Завршна обработка (ламинација / УВ лак) + 2 работни дена

  Времето на испорака зависи од времето на производство и изработка. Работни денови се од понеделник до петок.   • ден
   • ден
   • ден

   Со пополнување на следните две полиња (корисничко име и лозинка), автоматски се регистрирате на оваа веб страна.

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “Папки”

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Производи кои ќе ти се допаднат…