Меморандуми

  Опис
  Инструкции за дизајн
  Детали за дизајн
  Време на испорака
  Опис
  • Еднострано печатење во боја (4/0)
  • Широк спектар на хартија
  • Офсет хартија, многу висок степен на белина
  • 80г офсет хартија бела
  • Погодно за ласерски печатачи и офсет печатари
  Инструкции за дизајн

   

   

  • Формат (вклучен 2мм обрез): 21,4x30,1 цм
  • Финална големина: 21,0x29,7 цм
  Детали за дизајн
  • Резолуција на најмалку 300 dpi
  • Вклучете обрез од 2 мм, важни информации треба да бидат најмалку 4 мм од работ на крајната големина на формат
  • Фонтови мора да бидат претворени во кривини.
  • Во боја CMYK
  • Не проверуваме правописни и типографски грешки.
  Време на испорака

  Се применуваат производствените времиња - освен ако не е поинаку назначено по приемот на вашата целосна нарачка (вклучувајќи податоци за печатење и плаќање) во работни денови пред 22 часот.

  Хартија: 80г офсетна - 3-4 работни дена
  Печатење на податоците добиени најдоцна до 12:00 часот

  Времето на испорака зависи од времето на производство и испорака. работни дена се од понеделник до петок.   • ден
   • ден
   • ден
   • ден
   • 3300 ден
   • 4100 ден
   • 580 ден
   • 580 ден

   Со пополнување на следните две полиња (корисничко име и лозинка), автоматски се регистрирате на оваа веб страна.

  ДИЗАЈН СТУДИО

  Производи кои ќе ти се допаднат…