Канвас рамки

  Опис
  Детали за дизајн
  Време на испорака
  Опис

  Детали:

  • Висока офсет технологија
  • Премиум квалитет
  • Брза изработка
  Детали за дизајн
  • Резолуција на најмалку 300 dpi за оригинална големина на слика.
  • Вклучете обрез од 2 мм, важните информации треба да бидат најмалку 4 мм навнатре од работ на конечниот формат
  • Фонтови мора да бидат целосно претворени во кривини.
  • Во боја CMYK
  • Не проверуваме правописни и типографски грешки
  • Безбедната зона ќе биде отпечатена
  Време на испорака

  Се применуваат производствените времиња - освен ако не е поинаку назначено по приемот на вашата целосна нарачка (вклучувајќи податоци за печатење и плаќање) во работни денови пред 22 часот.

  Времето на испорака зависи од времето на производство и изработка.Работни дена се од понеделник до петок.


   • ден
   • ден
   • 384 ден
   • 432 ден
   • 480 ден
   • 508.8 ден
   • 528 ден
   • 604.8 ден
   • 614.4 ден
   • 432 ден
   • 480 ден
   • 556.8 ден
   • 624 ден
   • 662.4 ден
   • 729.6 ден
   • 739.2 ден
   • 480 ден
   • 556.8 ден
   • 614.4 ден
   • 691.2 ден
   • 710.4 ден
   • 864 ден
   • 873.6 ден
   • 508.8 ден
   • 624 ден
   • 691.2 ден
   • 748.8 ден
   • 864 ден
   • 912 ден
   • 1036.8 ден
   • 528 ден
   • 662.4 ден
   • 710.4 ден
   • 864 ден
   • 960 ден
   • 1065.6 ден
   • 1200 ден
   • 604.8 ден
   • 729.6 ден
   • 864 ден
   • 912 ден
   • 1065.6 ден
   • 1219.2 ден
   • 1728 ден
   • 614.4 ден
   • 739.2 ден
   • 873.6 ден
   • 1036.8 ден
   • 1200 ден
   • 1728 ден
   • 1920 ден

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “Канвас рамки”

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Производи кои ќе ти се допаднат…